Kies voor ieders belang en zeg NEE tegen agressie en geweld

Nachthok nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
zinloos_geweld468x60
.

Kies voor ieders belang en zeg NEE tegen agressie en geweld


Eens in de vier jaar gaan we naar de stembus om ons uit te spreken voor een politieke partij die uw, mijn, haar of zijn belangen behartigt. Er is voor ieder wat wils. De ene partij spreekt meer aan dan de andere. Maar er zijn van die belangen die iedereen aanspreken. Die alle verschillen wegvagen. Ons gezamenlijk belang. Veiligheid.

Uw medewerking


De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld vraagt u om hulp in de campagne tegen pesten, agressie en geweld. Ons land is de komende tijd al genoeg politiek gekleurd. Met onderstaande uiting benadrukken we het overkoepelende belang. Aangezien de Stichting geen structurele financiële steun ontvangt, is zij volledig afhankelijk van de support van derden. Wij vragen u dan ook om onderstaande uiting vóór de verkiezingsperiode van 7 maart a.s. te plaatsen.

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG) voert continu campagne om pesten, agressie en geweld te verminderen en ervoor te zorgen dat deze nooit als normaal beschouwd zullen worden. Vanuit het hart van de samenleving legt de LSTZG zich toe op preventie door middel van bewustwording, voorlichting en educatie. Positieve initiatieven en doelgerichte projecten voor basisscholen en het voortgezet onderwijs. Daarmee geven we mensen het gevoel, het vertrouwen dat zij niet alleen staan. Dat we samen het verschil maken.