Gezocht: Sportkampioenen, Sporttalenten en Sportvrijwilligers

Sport
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Kent u een jonge sporter of sportteam die een bijzondere prestatie heeft geleverd? U kunt hem of haar nu aanmelden voor het ‘Sporttalent van het jaar’ of ‘Sportteam van het jaar’. Denk bijvoorbeeld aan een jong, veelbelovend talent in uw vereniging of een team wat eindelijk gepromoveerd is..Voor de verkiezing sporttalent van het jaar, zijn er twee categorieën, sporters tot 12 jaar en van 12 tot en met 18 jaar. 
Of kent u een vrijwilliger die van bijzondere waarde is voor uw sportclub? Wij willen tijdens de sporthuldiging ook sportvrijwilligers in het zonnetje zetten met de verkiezing ‘Sportvrijwilliger van het jaar’. U kunt hem of haar nu aanmelden.
Tijdens de huldiging worden ook zoals elk jaar de individuele sportpenningen uitgereikt voor sporters die in het sportseizoen 2013-2014 Nederlands, Europees en Wereldkampioenschappen hebben behaald.


De spelregels voor de sporthuldiging kunt u lezen op www.harderwijk.nl/sport.

U kunt sporters, sportteams en vrijwilligers tot vrijdag 6 juni aanmelden bij Sport Harderwijk, Anneke Bruining, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Stuurt u voor de aanmelding van een individuele sporter ook de officiële uitslagenlijst mee. En als u iemand aanmeldt voor een verkiezing, stuurt u dan een motivatie voor de aanmelding mee. De huldigingen vinden plaats op vrijdagmiddag 27 juni in het stadhuis.