Eerste 24 uur gratis stallen bij NS Station Harderwijk

Station Harderwijk
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Fietsenstalling Station Harderwijk toegangDe nieuwe bewaakte fietsenstalling aan het Stationsplein in Harderwijk, is afgelopen maandag geopend. In deze moderne fietsenstalling kunt u uw fiets elke eerste 24 uur gratis stallen met uw OV-chipkaart. Met 1.600* plekken aan het Stationsplein in Harderwijk ( +500 rekken onbewaakte stalling aan de parkzijde) is er geen excuus meer om de fiets nog dichterbij het perron achter te laten.



Fietsreparaties
In de bewaakte fietsenstallingen van Harderwijk beschikt over Fiets & Service. Naast fietsverhuur (OV-Fiets) kunt u hier uw fiets laten repareren. Voor gangbare reparaties geldt: 'Fiets 's morgens vroeg gebracht, 's avonds klaar'.fietsenstalling stationsplein bijna klaar voor 16-9-2016

Klein station
Harderwijk staat nu in het lijstje met 4 grote stations die beschikken over dezelfde stallingservice. Harderwijk is het eerste kleine station met eerste 24 uur gratis en toegang met de OV-Chipkaart. Utrecht Jaarbeursplein, Breda, Arnhem en Heerenveen werken al enige tijd met het nieuwe stallen van de NS.


Heeft u nog geen OV-chipkaart?
Als u geen OV-chipkaart heeft, krijgt u een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas levert u weer in bij de beheerder als u de stalling met uw fiets verlaat.

 

Tarieven fietsenstalling Station Harderwijk

Dagstallen eerste 24 uur gratis


Na 24 uur
-Fietsen € 1,25 p/dag
-Buitenmodel fietsen, Scooters en brommers € 2,50 p/dag
Het jaarabonnement is in prijs verlaagd en kost € 75 (via de beheerder)
U kunt ook Dagstallen op rekening -

Let op. U betaald niet via uw ov-chipkaart ! deze alleen voor de toegang.

Voor meer informatie over Stallen op rekening, jaarabonnementen en restitutie.
Aanmelden voor Stallen op rekening>
Fietsenstalling NS>

Tarieven Fietsenstalling Station harderwijk