fietsenstalling bilthovenZaterdag 1 augustus hebben NS en ProRail de eerste fietsenstalling geopend met het nieuwe 'zelfservice-concept'. De fietsenstalling van station Bilthoven heeft een transparante entree en is volledig geautomatiseerd. De stalling is elke eerste 24 uur gratis.
 
Makkelijk, droog en veilig stallen
De nieuwe zelfservice fietsenstalling heeft veel voordelen voor reizigers: de nieuwe entree is ergonomisch verbeterd, de stalling is elke 1e 24 uur gratis en heeft transparante deuren. Je krijgt toegang tot de stalling met je betaalpas en betaalt bij het verlaten van de stalling. Stal je langer of vaker dan kan je met een abonnementspas voor 55 euro per jaar nog sneller en makkelijke de stalling in en uit. Daarnaast kun je in de stalling persoonlijk contact opnemen met een klantenservicemedewerker via een intercomverbinding, is er cameratoezicht en is er een noodknop voor spoedhulp. Ook voor OV-fiets kun je er terecht. De fietsenrekken hebben uitschuifgoten waardoor het ook boven makkelijk stallen is. Er is plek voor 470 fietsen.

 

Reizigers testen stalling
De nieuwe zelfservice fietsenstalling toegang is uitgebreid getest door reizigers in een lab-opstelling en reizigers hebben bijgedragen aan het ontwerp. Met de nieuwe zelfservice fietsenstalling willen ProRail en NS een aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstalling bieden die zorgt dat reizigers tevreden zijn en het station goed bereikbaar en toegankelijk blijft.

 

Toegang
Door de Maestro of V pay betaalpas in de toegangs- en betaalzuil te steken word deze geregistreerd en krijg je toegang. Bij vertrek uit de stalling met de fiets steekt je wederom de Maestro of V pay betaalpas in. Het systeem verwerkt de betaling automatisch tot een bedrag van € 50,- per keer. De stalling is open van de eerste tot en met de laatste trein.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2019 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates