Ingang P&R Station Harderwijk verplaatst

Station Harderwijk
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
nieuwe ingang p en r BaanwegDe komende drie weken is de hoofdingang van de parkeerplaats verplaatst. Dit is nodig om de bouwwerkzaamheden mogelijk te maken tijdens de buitendienststelling van het Station. Gezien de geringe beschikbare opslagruimte binnen het werkterrein, zijn de aannemers genoodzaakt om tijdelijk gebruik te maken van een deel van het P&R-terrein. De bewegwijzering geeft de nieuwe route aan naar de tijdelijke in-/uitritten. Voor de voetgangers van en naar het P&R is een apparte toegang gemaakt. 
 

Overlast beperken
Door tijdelijke gebruik van het P&R terrein wordtp en R harderwijk station tijdelijk verplaatst1 het aantal (nachtelijke)  transporten tijdens de buitendienstelling beperkt. Naast vermindering van overlast in de omgeving is het  efficiënter, benodigd materiaal dichtbij de bouwterreinen aan te voeren en in depot te zetten. Het terrein zal o.a. worden gebruikt als depot voor afgegraven grond en het ballast onder de spoorrails. Het zand zal worden hergebruikt om de ruimte rondom de tunnelbak op te vullen. Het balast wordt weer terruggestort onder het spoor bij Harderwijk.

 

Tijdelijk
In week 32 wordt de depotruimte weer opgeruimd en zal alles weer terug gebracht worden in de oorspronkelijke situatie. Hierbij zullen ook de tijdelijke in-/uitritten weer opgebroken worden.

p en R harderwijk station tijdelijk verplaatst2