werk aan het spoor prorail hardewrijk mei 2015Rondom Station Harderwijk vinden tot begin 2017 werkzaamheden plaats die invloed heeft op uw reis met de trein. Er rijden geen Intericty’s op het traject Zwolle – Amersfoort. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 tot 45 minuten. Vanaf Harderwijk worden reizigers met NS-bussen vervoerd. De komende bouwperiode volgen meerdere buitendienststellingen.

 

Toekomst Harderwijk

www500-1-groupa-harderwijk-Renderings03Gemeente Harderwijk werkt samen met ProRail, NS en Reef – Stucton aan de vernieuwing van station Harderwijk en het gebied daaromheen. Er wordt gebouwd aan een nieuw stationsgebouw, een bewaakte en onbewaakte fietsenstalling, een P+R terrein en een modern busstation. Tevens wordt er een tunnel gebouwd waardoor reizigers straks gemakkelijk op de perrons kunnen komen.

 Om de vernieuwing van het Stationsgebied Harderwijk mogelijk te maken en om dit werk goed en veilig uit te kunnen voeren, vinden er van donderdag 7 t/m zondag 10 mei werkzaamheden plaats op het traject Amersfoort - Zwolle.

Lees meer over de werkzaamheden op www.stationHarderwijk.nl

REISADVIES

Donderdag 7 t/m zondag 10 mei 
Op het traject Amersfoort - Zwolle rijden geen Intercity's.  Reist u rechtstreeks tussen Amersfoort en Zwolle dan kunt u het beste omreizen via Deventer. Reist u van Rotterdam/Utrecht richting Zwolle, dan kunt u via Amsterdam Zuid reizen.

Donderdag 7 en vrijdag 8 mei
Tussen Amersfoort Schothorst en Putten rijden geen treinen maar NS-bussen.

 

Zaterdag 9 en maandag 11 mei
Tussen Amersfoort Schothorst en Nunspeet rijden geen treinen maar NS-bussen .

 

Houdt u rekening met een extra reistijd
van 30 tot 45 minuten.

geldig vervoerbewijs
Maakt u gebruik van vervangend vervoer met een NS-bus, dan heeft u een geldig NS-vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reist u dan net zoals met de trein. U checkt bij NS in bij de start van uw reis, ook indien uw reis start met een NS-bus. Op uw station van bestemming checkt u weer uit bij NS met uw OV-chipkaart.

Plan uw reis
In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.


Planning 2015.
In 2015 zullen er in verschillende perioden werkzaamheden aan het spoor tussen Amersfoort en Zwolle plaatsvinden. 

De planning is (onder voorbehoud):

Donderdag 7 t/m zondag 10 mei
Woensdag 29 juli t/m zondag 2 augustus
Zaterdag 10 en zondag 11 oktober
Zaterdag 19 t/m maandag 21 december

Tijdens deze werkzaamheden is er beperkt treinverkeer en inzet van bussen tussen Amersfoort en Zwolle

Bron: www.ns.nl & www.prorail.nl 
Werkzaamheden station harderwijk 2015 voorbereiding tunnel IMG 20150325163756 809

Copyright © 2019 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates