Weisteeg werkzaamhedenOp dit moment verlopen de werkzaamheden bij de nieuwste fietstunnel in Harderwijk, zonder noemenswaardige vertraging. Als alle werkzaamheden volgens planning verlopen, dan zal de fietstunnel bij de Weisteeg medio augustus 2015 door de eerste fietsers gebruikt kunnen worden. Intussen wordt ook de nieuwe rotonde afgemaakt. De verwachting is dat bij aanvang van het nieuwe schooljaar de fietstunnel èn de rotonde geheel klaar zijn voor gebruik. 

 

Kijken naar h
et werk
29 juli tot en met 3 augustus de tweede treinvrije periode gepland. Weisteeg tunnel station harderwijk 2015 rotonde1Op dat moment wordt het tunneldeel bij het station ingeschoven en het spoordeel van de fietstunnel bij de Weisteeg ingehesen. In de aanloop hier naartoe is het nodig om ook af en toe ’s nachts te werken. In deze periode zullen twee kijklocaties worden ingericht in de nabijheid van de spoorwegovergang Weisteeg. Hier kunt u veilig de werkzaamheden volgen.


Ter afronding

Weisteeg tunnel station harderwijk 2015 rotonde2De aannemers hebben na het inhijsenn nog een aantal weken nodig om de laatste zaken af te werken en op te ruimen. Medio augustus zal de Drielandendreef tussen de Bachdreef en Westermeenweg voor 1 week afgesloten worden voor autoverkeer (fietsers kunnen wel doorrijden). Dit is nodig om de aansluitingen op de fietstunnel en de rotonde te kunnen maken. Het autoverkeer wordt in die periode omgeleid.

ondertunnelingweisteeg1

Weisteeg tunnel station harderwijk 2015 rotonde3
Copyright © 2019 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates