plakaat fietsenstalling station Harderwijk 2016#Harderwijk "Plaats uw fiets vanaf 12 september in de nieuwe fietsenstalling aan het Stationsplein. Deze stalling wordt op 16 september gesloten. " Kan je lezen op een van 'Nieuwsberichten' bij het Station Harderwijk. Hiermee bedoelen de opstellers; van de huidige bewaakte fietsenstalling verhuizen naar de nieuwe stalling. Waar je straks 24 uur gratis mag stallen. Hierna zijn de kosten € 1,25 p/dag, vergelijkbaar met die van Arnhem, laat de gemeente desgevraagd weten. Fietsen die dan nog staan in de oude bewaakte fietsenstalling worden door Projecteam op 17 september verplaatst naar de nieuwe stalling, die open is vanaf een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na vertrek van de laatste trein.De tijdelijke fietsenstalling op het P&R terrein blijft open na de officiële ingebruikname van het Station op 16 september a.s., totdat de stalling in het Oranjepark klaar is.IMG 20160822145955 949 De nieuwe fietsenstalling op het Stationsplein beschikt over zo’n 1.500 plekken om fietsen, e-bikes, scooters en brommers te stallen. Een onbewaakte stalling met zo’n 500 rekken komt aan de zijde van het Oranjepark.

Een nieuwe manier van stallen: stal uw fiets elke eerste 24 uur gratis met uw OV-chipkaart

In de nieuwe bewaakte fietsenstallingen bij station Harderwijk is een nieuwe manier van stallen van toepassing. U kunt hier namelijk uw fiets stallen met uw OV-chipkaart. Hiermee willen de NS het stallen van uw fiets gemakkelijker maken.

Als u geen OV-chipkaart heeft, krijgt u een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas levert u weer in bij de beheerder als u de stalling met uw fiets verlaat

Nieuwe tarieven 

Tarieven Fietsenstalling Station harderwijk

Nu wat ongemak, straks meer comfort

Fietsenstalling Harderwijk oud- Sloopt start na 16 september 2016

Samen voor een nieuwe fietsenstalling op Station Harderwijk

Fietsenstalling station harderwijk oud tijdelijk P en R

 

Copyright © 2019 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates