Buslijnen OVRegioIJsselmond wijzigen Vanaf 21 augustus rijden de buslijnen 142 Nijkerk – Zeewolde – Harderwijk v.v., 147 Dronten – Biddinghuizen – Harderwijk v.v. en 148 Lelystad – Harderwijk v.v. een nieuwe route in Harderwijk. Deze lijnen rijden niet meer via het Sint Jansdal en de Vitringasingel. Mede vanwege de infrastructurele aanpassingen aan de Vitringasingel en de Burgermeester de Meesterstraat zijn volgens Connexxion. “Chauffeurs maken zorgen over de veiligheid”, meldt Herman de Gooijer van Connexxion in de Harderwijkercourant.

 


 

Nieuwe route

 Komende vanuit de provincie Flevoland rijden deze lijnen dan via de Burgemeester de Meesterstraat, Scheepssingel, Bleek, Selhorstweg, Verkeersweg, Westermeenweg en Westeinde naar de tijdelijke halte Station NS. De halten Centrum, Plantage en ziekenhuis Sint Jansdal komen voor deze lijnen te vervallen. In plaats daarvan stoppen deze lijnen voortaan bij de halte Selhorstweg. Reizigers met bestemming Centrum kunnen eventueel ook gebruik maken van de halte Dolfinarium.


De route in Harderwijk van de buslijnen 144 en 159 vanuit Zeewolde naar Harderwijk v.v. blijft ongewijzigd. Inwoners van Zeewolde kunnen met deze lijnen naar de halten Centrum, Plantage en ziekenhuis Sint Jansdal blijven reizen.

Copyright © 2019 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates