melkboer harderwijk 1971 SchoutenAfgelopen weken is er veel gebeurd rondom het station van Harderwijk. Ook bij de redactie van Station Harderwijk. Niet alleen het hacken van de website. De inspirator van deze website en facebookpagina, de melkboer, was bezig met zijn laatste rit. Hierdoor was het voor de redactie nauwelijks mogelijk om trouwe lezers, regelmatig van informatie tevoorzien. 
Op 30 november 2015 is Hans Schouten overleden. Tot op de dag voor vertrek bleef hij betrokken bij de ontwikkelingen van het Stationsgebied. Hij volgde via webcams de dagelijkse activiteiten, melde incidenten, bleef kritische tot het laatste moment. “Trappetje af en Trappetje op. Een intercity station zonder roltrappen, wie bedenkt nu zoiets.“

Zijn laatste wens richting de politiek van Harderwijk; geef het stationsgebied nu eens rust.

Hans Schouten is op 71 jarige leeftijd overleden. Op 11 december j.l. hebben familie en vrienden waardig afscheid genomen van hun echtgenoot, (schoon)vader, broer, zwager, vriend en maatje.
 
Foto: 1971 – Melkboer richting de binnenstad van Harderwijk. De melk werd toen nog onverpakt verkocht – klanten kwamen met een pannetje of melkkan om een ½ liter melk te tappen. Later groeide zijn bedrijf uit tot 4 winkelwagens die een groot gedeelte van Harderwijk bediende. 
Copyright © 2019 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates