RSH 9010 impressie future 993 harderwijk  BY ROBERT Meld u nu aan voor de overleggroep wonen in Nieuw Weiburg en praat mee
Voorkeur bewoners zonder auto (beperkt aantal parkeerplaatsen) . En wilt u graag in een nieuwe woonwijk in de omgeving van het station wonen? Dan zijn is de gemeente Gemeente Harderwijkop zoek naar u!

De Gemeente Harderwijk is nieuwsgierig naar jouw (woon)wensen

NVU SVP AMersfoort HArderwijk Weiburg NVU 1.4  3d impressieDaarom richten #Harderwijk een adviesgroep Nieuw Weiburg op. In deze groep gaan we het hebben over de soorten woningen, de vervoersbehoefte, mogelijke voorzieningen en de invulling van de publieke ruimte. Enthousiast geworden?

Geef u dan voor woensdag 26 oktober op voor de overleggroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

.Deelname aan de overleggroep geeft
geen rechten op toewijzing van een woning

 nederlands tintje uit Rusland SVP Amersfoort

Niet wonen op de Weiburg

Wilt u niet wonen maar woont u in Harderwijk . Maar U wilt meedenken over de DNA van Harderwijk stuur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klankbordgroep Project Nieuw Weiburg)

 

Harderwijk kijkt vooruit

Het voormalig industriële bedrijventerrein in het stadsdeel Weiburg groeit de komende jaren naar een nieuw, levendig stadsdeel. Onder de projectnaam Nieuw Weiburg Harderwijk verandert dit gebied in een gevarieerde leefomgeving.
Binnenkort meer op www.weiburg.nl

 foto:  Impressie tekeningen  uit de Nota van Uitgangseisen NVU aug 2022 ,  SVP Amersfoort

Copyright © 2023 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates