start hierdenBeleef Ons Hierden met hierden.startpagina.nl Deze startpagina gaat over het rustieke dorpje Hierden van de Gemeente Harderwijk. De Startpagina voor Ons Hierden wil Het Nachthok actueel en uitgebreid mogelijk maken en houden. Heeft u een link die nog niet op deze website staat maar een toegevoegde waarde heeft laat u Het Nachthok dat weten. Bezoek nu hierden.startpagina.nl

 

Startpagina biedt kansen voor Hierden
Hierden.Startpagina.nl is een dochterpagina van Startpagina.nl. Startpagina is één van de bekendste Nederlandse Linkpagina’s die in de kern bestaat uit een verzameling hyperlinks, verdeeld over vele "dochter"-pagina's. Hierbij worden diensten aangeboden zoals een discussieforum. Eigenaar is Sanoma Digital te Hoofddorp. Beheerders van Dochterpagina’s mogen link posities en advertentie plekken aanbieden.

Impressie
Het gebruik van Startpagina laat in 2014 een stijging zien. Opvallend is dat niet het unieke bereik is gestegen (slechts +0,85%), maar dat juist het aantal impressies is gestegen met 6% (bron: GFK, Dutch Digital Media Measurement via Sanoma). De on- en offline campagne die Startpagina vorig jaar is gestart, lijkt hiermee zijn vruchten af te werpen.

Startpagina populair 50+ doelgroep
12% van de respondenten van 50 jaar en ouder geven aan Startpagina het meest te gebruiken als zoekmachine, terwijl Startpagina ondervertegenwoordigd is onder de hoger opgeleiden en jongeren. Deze groep van 50+ bevindt zich voornamelijk op desktop/laptop en is ondervertegenwoordigd op mobiele apparaten.
(*Nationale Search Engine Monitor 24 december 2014)

Adverteren op Hierden.startpagina.nl bel 088 0666 191

 

Copyright © 2023 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates